In ons schoolgebouw vind je het kinderdagverblijf van Prokino De Diamant. Hier kan je kind in een veilige omgeving nieuwe dingen leren en talenten ontwikkelen. Plezier hebben staat daarbij voorop.

Waarom kies je voor een kinderdagverblijf van Prokino De Diamant?

• Door de gezellige, huiselijke inrichting voelt je kind zich hier thuis
  • Het vaste dagritme zorgt voor duidelijkheid en geeft je kind een vertrouwd gevoel
  • In de frisse slaapkamers komt je kind tot rust en op de afgeschermde buitenspeelplaats krijgt het alle ruimte om te ravotten of juist rustig te spelen.
  • Onze VVE-methode stimuleert je kind om zich sociaal emotioneel en mototrisch te ontwikkelen. Ook de ontwikkeling van taal en rekenen hoort daarbij.
  • Door de flexibele contractmogelijkheden kun je de opvang van je kind aanpassen aan jullie gezinssituatie en wensen.

Partners in opvoeden

Opvoeden is leuk, maar kan ook pittig zijn. Wil je als ouder overleggen of zoek je praktisch advies? Ga dan in gesprek met de pedagogisch medewerkers die je kind kennen. Als partners in opvoeden, denken wij graag met je mee.

Praktische zaken

• Voor welke leeftijdsgroep is het kinderdagverblijf? Van 0 – 4 jaar.
  • Wat zijn de openingstijden? Van 7.00 – 18.30 uur
  • Hoe groot is de groep? Dit varieert tot maximaal 12 kinderen.
  • Wat is een verticale groepsindeling? Kinderen van verschillende leeftijden kunnen met elkaar spelen en van elkaar leren.

Meer weten of aanmelden?

Heb je vragen over het kinderdagverblijf van Prokino De Diamant of wil je je kind aanmelden? Neem dan contact met ons op via 038 333 8792 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..