BSO & Kinderopvang

Prokino - Catent

BSO & Kinderopvang

*Per 29 augustus 2022 start De IJsselster met een nieuwe BSO op de eigen locatie.

Welkom bij de Buitenschoolse opvang De IJsselster (Kinderopvang Catent) en Kinderopvang de Diamant (Prokino).

Wij bieden met Kinderopvang Catent en Prokino een veilige en professionele opvang voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar. Er is een nauw contact tussen de verschillende partijen en waar mogelijk wordt de samenwerking gezocht.

Heeft u vragen over de Buitenschoolse opvang – De IJsselster? Neem dan contact op via 038 331 9033 of mail naar directeur.ijsselster@kinderopvangcatent.nl

Heeft u vragen over de de Kinderopvang – De Diamant? Neem dan contact op via 038 333 8792 of mail naar regio-middenoost@prokino.nl.

Onze buitenschoolse opvang is voor en na school op maandag, dinsdag, donderdag van 7.00 tot 18.30 uur.

Uiteraard zijn de kinderen tijdens schoolvakanties (bij afname 48 weken contract) de gehele dag welkom.

Uurtarief NSO 2022: € 7,49**
Uurtarief VSO 2022: € 8,98***
Uurtarief buiten contract buitenschoolse opvang 2022: € 8,98

** We rekenen voor NSO vanaf het einde van de schooldag (14:15) tot 18.30 uur.

***We rekenen voor VSO vanaf 7.00 tot 8.30 uur.

• 48 weken (standaard): alle weken in het jaar, behalve de drie bouwvak-zomervakantieweken (volgens het vakantieadvies regio Noord) en de werkdagen tussen Kerst en Oud & Nieuw.
  • 41 weken: alle schoolweken volgens de jaarkalender van de basisschool waar Kinderopvang Catent is gevestigd.

Niet opgenomen uren binnen een contract zijn, in overleg, flexibel inzetbaar. Via de ouderapp kunnen er uren geactiveerd worden. Een contract kan tussentijds altijd in overleg gewijzigd worden. Indien het contract voortijdig beëindigd wordt vindt er een verrekening plaats. De opzegtermijn van een contract is 1 maand. Er is een maandelijkse belastingteruggave mogelijk.

• VSO:
    • 1 uur (7.30 tot 8.30 uur) per week. Afname vanaf 7.00 uur is mogelijk.
  • NSO:
    • 3,25 uur per dag: 14.15 tot 17.30 uur (maandag, dinsdag en donderdag)
    • Het is mogelijk om het dagdeel uit te breiden met één uur extra (BSO tot 18.30 uur).

U kunt zich aanmelden met dit aanmeldformulier. Dit bestand kunt u downloaden, invullen en mailen naar directeur.ijsselster@kinderopvangcatent.nl

Aanmeldformulier BSO De IJsselster

Onze BSO maakt gebruik van KidsAdmin voor communicatie met ouders. Via het ouderportaal kunt u in het Digidagboek zien hoe uw kind de dag heeft doorgebracht. U kunt via het ouderportaal ook aangeven welke bijzonderheden er zijn.

Download de app:

Kidsadmin ouderportaal in de App Store (apple.com)

Kidsadmin ouderportaal – Apps op Google Play