BSO & Kinderopvang

Kinderopvang Catent & Prokino

BSO & Kinderopvang

Welkom bij de Buitenschoolse opvang De IJsselster (Kinderopvang Catent) & Kinderopvang en Peuteropvang de Diamant (Prokino).

Wij bieden met Kinderopvang Catent en Prokino een veilige en professionele opvang voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar. Er is een nauw contact tussen de verschillende partijen en waar mogelijk wordt de samenwerking gezocht. Op deze pagina leest u meer over BSO De IJsselster. Voor meer informatie over Prokino, kijk op www.prokino.nl.

Onze buitenschoolse opvang is voor en na school op maandag, dinsdag, donderdag van 7.00 tot 8:30 en van 14:15 tot 18.30 uur.

Uiteraard zijn de kinderen tijdens schoolvakanties (bij afname 48 weken contract) de gehele dag welkom.

U vindt hier de meest recente prijslijst voor BSO De IJsselster:

Tarieven BSO en VSO 2024 Kampen-Zwolle

• 48 weken: alle weken in het jaar, behalve de drie bouwvak-zomervakantieweken (volgens het vakantieadvies regio Noord) en de eerste week van de Kerstvakantie.
  • 41 weken: alle schoolweken volgens de jaarkalender van de basisschool waar Kinderopvang Catent is gevestigd.

Niet opgenomen uren binnen een contract zijn, in overleg, flexibel inzetbaar. Via de KidsKonnect ouderapp kunnen er uren geactiveerd worden. Een contract kan tussentijds altijd in overleg gewijzigd worden. Indien het contract voortijdig beëindigd wordt vindt er een verrekening plaats. De opzegtermijn van een contract is 1 maand. Er is een maandelijkse belastingteruggave mogelijk.

In alle weken in het jaar is er BSO, behalve de drie bouwvak-zomervakantieweken (volgens het vakantieadvies regio Noord) en de werkdagen tussen Kerst en Oud & Nieuw.

Vakanties 2024

maandag 5 augustus t/m vrijdag 23 augustus 2024 (week 32-33-34)

maandag 23 december t/m vrijdag 27 december (week 52)

*Tijdens de overige vakanties (herfstvakantie, voorjaarsvakantie, meivakantie) is er wel BSO.

• VSO:
    • 1 uur (7.30 tot 8.30 uur) per week. Afname vanaf 7.00 uur is mogelijk.
  • NSO:
    • 3,25 uur per dag: 14.15 tot 17.30 uur (maandag, dinsdag en donderdag)
    • Het is mogelijk om het dagdeel uit te breiden met één uur extra (BSO tot 18.30 uur).

U kunt zich digitaal aanmelden via de algemene website van Kinderopvang Catent. U kiest dan voor locatie De IJsselster, voor BSO De IJsselster.

Kinderopvang Catent

Onze BSO is eind 2023 overgegaan op het registratie- en communicatieportal van KidsKonnect. KidsKonnect is een uitgebreid oudercommunicatiepakket met diverse functionaliteiten.

Oudercommunicatie
Met KidsKonnect betrekken wij u bij de belevenissen van uw kind. Dit doen wij door foto’s te delen, een verslag van de dag maken of persoonlijke berichten te sturen. U ontvangt alle informatie via deze app. Veilig, overzichtelijk en volledig gericht op uw eigen kind.

Planning
Met de app kunt u uw kind ook afmelden, een extra dag reserveren of een ruildag aanvragen. Hierdoor hebben wij snel inzicht in de planning en worden wijzigingen direct in de administratie verwerkt.

Wilt u een kennismakingsgesprek of heeft u een vraag over onze BSO? U kunt dan contact opnemen met:

Eva Jager – van den Berg (Pedagogisch Medewerker)
Werkmob. 06-26997601
E-mail: e.jager@kinderopvangcatent.nl

Voor vragen over contracten of algemene vragen, kunt u contact opnemen met:

Roderick Dijk (Directeur BSO de IJsselster)
Tel.nr. 038 – 3319033
E-mail: directeur.ijsselster@kinderopvangcatent.nl