De oudervereniging (ook wel genoemd: ouderraad) wordt gevormd door ouders van leerlingen van onze school. Het bestuur bestaat uit ouders die voor een periode van drie jaar gekozen zijn. In samenwerking met het team van de school organiseert de oudervereniging diverse activiteiten, bijvoorbeeld Sinterklaas, Kerst, Carnaval, Palmpasenoptocht, avondvierdaagse.

Tevens organiseert de oudervereniging de inzameling van kleding voor Reshare. De opbrengst komt ten goede aan de kas en zo ook aan uw kinderen.

Wij hebben het geluk als school met een zeer actieve oudervereniging. Op deze manier kunnen er heel wat leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd worden en financieel ondersteund worden door de oudervereniging.

De school vraagt ter financiering van haar activiteiten per schooljaar per leerling een vrijwillige ouderbijdrage. We gebruiken deze bijdrage om de volgende activiteiten te kunnen realiseren: de Sinterklaas-, Kerst- en Palmpasenviering, iets lekkers tijdens bijvoorbeeld Carnaval en de avondvierdaagse, het versieren van de school en een bijdrage aan de schoolreis en het schoolkamp. De ouderbijdrage is dit jaar vastgesteld op € 20,- per leerling.

Aan het begin van ieder schooljaar wordt de jaarvergadering gehouden. Op deze vergadering doet de oudervereniging verslag van haar activiteiten en financiën. Voor vragen mailt u naar de oudervereniging (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Zij zorgen ervoor dat uw vraag behandeld wordt in een vergadering. De oudervereniging vergadert circa 6 keer per schooljaar.

Leden oudervereniging

• Lesley Vaandering, voorzitter