Maak kennis met

Het team van De IJsselster

Suzanne Roemeling
Suzanne RoemelingDirecteur

Mijn naam is Suzanne Roemeling. Ik ben 34 jaar en kom uit Tuk, waar ik samenwoon met mijn man en onze twee dochters. Ik heb jarenlang voor de klas gestaan op een basisschool in Zwolle en Steenwijkerwold en ben sinds september 2018 met veel plezier waarnemend directeur van De IJsselster, een kleinschalige school met een betrokken team en betrokken ouders. Hier heerst een sfeer van vertrouwen, wat ervoor zorgt dat ik mijn werk met veel plezier doe.

Suzanne Roemeling, directeur
Tjarda Heerdink
Tjarda HeerdinkIntern Begeleider

Mijn naam is Tjarda Heerdink, ik ben 30 jaar en woon samen met mijn man in Zwolle. Eén dag per week ben ik werkzaam als intern begeleider op De IJsselster en daarnaast werk ik drie dagen op een andere Catent-school in Zwolle. De dinsdag is, af en toe afgewisseld met de donderdag, mijn vaste dag op De IJsselster. Nadat ik zeven jaar in Lelystad had gewerkt, kreeg ik zin in deze nieuwe uitdaging dichterbij huis. De functie van intern begeleider ervaar ik als interessant, uitdagend en afwisselend, waarbij ik graag praktisch meedenk met kinderen, ouders en collega’s. Coördineren, analyseren, ondersteunen en oplossingsgericht coachen zijn zaken waar ik met veel plezier mee bezig ben, om zodoende bij te dragen aan een goede ondersteuningsstructuur op school. In mijn vrije tijd mag ik graag reizen, fotograferen, lezen, koken en tijd doorbrengen met vrienden en familie.

Tjarda Heerdink
Brenda van den Berg
Brenda van den Bergonderwijsassistent

Mijn naam is Brenda van den Berg, ik ben 45 jaar en trotse moeder van vier kinderen waarvan alleen de jongste nog op De IJsselster zit. Met vier voetballende kinderen is mijn hobby vanzelfsprekend zelf voetballen met een gezellig damesteam. Ik werk met heel veel plezier als onderwijsassistente op De IJsselster. Ik ga graag individueel of in kleine groepjes met kinderen aan de slag voor extra instructie of juist extra uitdaging in een ontspannen sfeer. Mijn motto luidt: Samen leren en groeien!

Brenda van den Berg
Chantal Witz
Chantal Witzgroep 5/6, do-vr

Ik ben Chantal Witz, vierdejaars student aan de Katholieke Pabo te Zwolle. Als klein meisje wilde ik al juf worden en nu is het écht bijna zover. Dit schooljaar ben ik als WPO’er (junior leerkracht) werkzaam op De IJsselster. Ik sta op donderdag en vrijdag voor groep 5/6. Ik vind het geweldig om kinderen te zien groeien en genieten. Een kind moet met plezier naar school gaan, zich fijn voelen in de klas en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ieder kind is uniek en mag zichzelf zijn! In mijn vrije tijd ga ik graag wat gezelligs doen met vrienden. Sinds mijn zevende levensjaar doe ik actief aan karate. Daarnaast houd ik van koken, bakken, muziek en tekenen.

Chantal Witz
Ida Heerschop-Kelders
Ida Heerschop-Keldersgroep 3/4, ma-wo

Ik ben Ida Heerschop-Kelders, groepsleerkracht van groep 3/4. Ik ben al sinds 1 april 1978 met veel plezier in IJsselmuiden werkzaam in het Katholieke onderwijs, onderwijs waar ouders en leerlingen zich thuis voelen. Naast leerkracht ben ik coördinator bij de VoorleesExpress. Ik begeleid voorlezers in gezinnen waar boeken en (voor)lezen niet zo vanzelfsprekend zijn. In mijn vrije tijd zijn mijn partner en ik op evenementen te vinden met onze monumentale sleepboot.

Ida Heerschop-Kelders
Agnès Bootsma
Agnès Bootsmagroep 1/2, do

Mijn naam is Agnès Bootsma. Ik werk al sinds 1998 op De IJsselster en ik sta met veel plezier voor groep 1/2. Ik vind het mooi om kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling op sociaal en cognitief gebied en hen hierin te begeleiden.

Agnès Bootsma
Angelique Jaket
Angelique Jaketgroep 3/4, do-vr

Mijn naam is Angelique Jaket en ik ben leerkracht van groep 3/4. Ik heb negen jaar geleden de pabo gevolgd, na jaren als verpleegkundige gewerkt te hebben. Ik heb voor het basisonderwijs gekozen omdat ik het erg leuk vind om met de ontwikkeling van kinderen in deze leeftijdscategorie bezig te zijn. Thuis ben ik graag creatief bezig in mijn interieur (de boom op het leerplein is mijn ontwerp). Ik houd van lezen en ga graag uitwaaien op Terschelling.

Angelique Jaket
Lianne Nijmeijer
Lianne Nijmeijergroep 1/2, ma-wo, vr

Ik ben Lianne Nijmeijer, leerkracht van groep 1/2. Al vanaf mijn zesde wilde ik juf worden. Sinds 2010 werk ik vast voor deze school, eerst als leerkracht van groep 3/4 en nu alweer een aantal jaar als leerkracht van groep 1/2. Het allermooiste aan mijn beroep vind ik dat je kinderen iets kunt leren en dan ziet dat het kwartje valt en de kinderen zich verder ontwikkelen. Ik woon in Zwolle en in mijn vrije tijd lees ik graag een boek, ik mag graag een musical bekijken en in de zomervakantie maak ik een citytrip naar een Europese stad met als grote favoriet Londen.

Lianne Nijmeijer
Denise Zoet
Denise Zoetgroep 5/6, ma-wo

Mijn naam is Denise Zoet. Ik ben sinds het schooljaar 2017/2018 met veel plezier op De IJsselster werkzaam als leerkracht van groep 5/6. Ik geniet van het lesgeven en in gesprek gaan met kinderen. Naast de cognitieve vakken vind ik vooral het sociale aspect heel belangrijk. Ik hoop dat ik een positieve bijdrage kan leveren aan het leren om jezelf te kunnen zijn in de maatschappij en op een goede manier om te gaan met de ander. Ik woon in Kampen met mijn man en mijn dochter en hecht veel waarde aan familie en vriendschappen. Een boek lezen, film kijken of gezellig op stap gaan met vriendinnen zijn dingen waar ik blij van word.

Denise Zoet
Noor Bos
Noor Bosgroep 7/8, ma-vr

Mijn naam is Noor Bos en ik werk al vele jaren met veel plezier in de bovenbouwgroepen van De IJsselster. Ik help in groep 7 om begrijpend en studerend lezen, zinsontleding en werkwoordspelling goed onder de knie krijgen. Ik word er nog steeds blij van als kinderen die leerstof gaan begrijpen, net als het vermenigvuldigen met breuken. In groep 8 begeleid ik de kinderen en hun ouders naar een goede keuze voor het voortgezet onderwijs en ik help bij het schoolkamp en de afscheidsavond. Mijn lijfspreuk luidt: Geen vogel vliegt te hoog, als hij met zijn eigen vleugels vliegt. Met andere woorden, elke leerling kan zich in mijn klas en op onze school op zijn eigen manier ontwikkelen en groeien. Mijn passies buiten school zijn lezen, theater, zingen, yoga en op vakantie gaan naar Zuid- Engeland!

Noor Bos

Stichting Catent

    Onze school maakt deel uit van Stichting Catent. Het College van Bestuur van de Stichting vormt het bevoegd gezag van 34 basisscholen. Catent streeft naar de groei van de mens in al zijn facetten. Catent staat voor “ontwikkelen met passie”. Meer informatie, en tevens duidelijkheid over de bereikbaarheid van de stichting, vindt u op www.catent.nl.

Aanmelden nieuwsbrief