Maak kennis met

Het team van De IJsselster

Kristian Harbers
Kristian HarbersDirecteur

Mijn naam is Kristian Harbers. Ik ben 39 jaar en kom uit Dedemsvaart waar ik samenwoon met mijn vriendin en onze twee kinderen. Na jarenlang voor de klas te hebben gestaan op een basisschool in Ommen ben ik sinds 2015 met veel plezier directeur van De IJsselster. De kleinschaligheid en saamhorigheid zorgen ervoor dat ik het werk met veel plezier doe.

Kristian Harbers
Anneke Blokzijl
Anneke BlokzijlIntern Begeleider

Ik ben Anneke Blokzijl en werk 1 dag op De IJsselster als intern begeleider en 2 dagen op een andere school binnen Catent. In mijn loopbaan, van de afgelopen 40 jaar, is steeds de rode draad geweest te luisteren naar wat het kind en de leerkracht nodig heeft en daar samen antwoorden op zoeken. Daar waar het kan op een spelende wijze; niet alleen vanuit het hoofd. Juist met materialen, verhalen en beelden werken, dingen doen, zijn stimulerend om tot ontwikkeling en veranderingen te komen. Zo heb ik steeds opleidingen gevolgd om hiervoor tools te ontdekken: van kleuterleidster naar leerkracht B.O., remedial teacher, intern begeleider, coach verliesverwerking en beeldcoach zijn er een aantal. In mijn werk als intern begeleider komt dat samen, ook al is het vaak niet zichtbaar voor ouders en kinderen wat ik doe. Eigenlijk ben ik een soort spin in het web; veel zaken en activiteiten met elkaar verbinden, binnen en buiten de school, vaak onzichtbaar, en zichtbaar waar het nodig is. In de andere 4 dagen van de week ben ik actief met Biodanza: een prachtig systeem dat ‘levensdans’ betekent en waar heel veel samen komt met bewegen, muziek, ontmoetingen, creativiteit en bewust in het leven staan. Ik geef zelf 1x per week les in Zwolle en volg diverse verdiepingsweekenden. Dit inspireert mij regelmatig tot beelden, gedichten of schilderingen te maken. Ook wandel ik graag en geniet dan van de natuur en goede gesprekken. Daarnaast volg ik nog yoga. En last but not least: oppassen op mijn kleinkinderen, waarmee ik weer van alles onderneem: van zingen, dansen, voorlezen tot wandelen.

Anneke Blokzijl
Brenda van den Berg
Brenda van den Bergonderwijsassistent

Mijn naam is Brenda van den Berg, 45 jaar en trotse moeder van 4 kinderen waarvan alleen de jongste nog op de IJsselster zit. Mijn hobby met 4 voetballende kinderen is dan ook zelf voetballen met een gezellig dames team. Ik werk met heel veel plezier op de IJsselster als onderwijsassistente. Individueel of in kleine groepjes met kinderen aan de slag voor extra instructie of juist extra uitdaging in een ontspannen sfeer. Samen leren en groeien!

Brenda van den Berg
Iris van de Wetering
Iris van de Weteringgroep 5/6, do-vr

Mijn naam is Iris van de Wetering. Ik ben vierdejaars student en ik studeer aan de Katholieke Pabo in Zwolle. Dit schooljaar ben ik werkzaam als WPO'er in groep 5/6 van De IJsselster. Ik vind het geweldig om kinderen te mogen begeleiden tijdens het leerproces en hen betekenis te leren geven aan de wereld om hen heen. In mijn vrije tijd lees ik graag een boek en ik vind het leuk om met mijn fotocamera en mijn hond op pad te gaan.

Iris van de Wetering
Ida Heerschop-Kelders
Ida Heerschop-Keldersgroep 3/4, ma-wo

Ik ben Ida Heerschop-Kelders, groepsleerkracht van groep 3-4. Sinds 1 april 1978 nog steeds met veel plezier werkzaam in het Katholieke onderwijs hier in IJsselmuiden. Onderwijs waar ouders en leerlingen zich thuis voelen. Naast lesgeven, coördinator bij de Voorleesexpress. Ik begeleid voorlezers in gezinnen waar boeken en (voor)lezen niet zo vanzelfsprekend is. In mijn vrije tijd zijn wij op evenementen te vinden met onze monumentale sleepboot.

Ida Heerschop-Kelders
Agnès Bootsma
Agnès Bootsmagroep 1/2, do

Mijn naam is Agnès Bootsma. Ik werk al sinds 1998 op deze school. Met veel plezier sta ik voor groep 1/2 van de IJsselster. Ik vind het mooi om kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling op sociaal en cognitief gebied en hen hierin te begeleiden.

Agnès Bootsma
Angelique Jaket
Angelique Jaketgroep 3/4, do-vr

Mijn naam is Angelique Jaket en ik ben leerkracht in groep 3/4. Ik heb 9 jaar geleden de pabo gedaan, na jaren als verpleegkundige gewerkt te hebben. Ik heb voor het basis onderwijs gekozen omdat ik het erg leuk vind om met de ontwikkeling van kinderen in deze leeftijdscategorie bezig te zijn. Thuis ben ik graag creatief bezig in mijn interieur( de boom op het leerplein is mijn ontwerp). Ik hou van lezen en ga graag uitwaaien op Terschelling.

Angelique Jaket
Lianne Nijmeijer
Lianne Nijmeijergroep 1/2, ma-wo, vr

Ik ben Lianne Nijmeijer, leerkracht van groep 1&2. Al vanaf mijn 6e wilde ik juf worden. Sinds 2010 werk ik vast voor deze school, eerst als leerkracht van groep 3-4 en nu al weer een aantal jaar als leerkracht van groep 1-2. Het allermooiste aan mijn beroep vind ik dat je kinderen iets kunt leren en dan ziet dat het kwartje valt en de kinderen zich verder ontwikkelen. 
Ik woon in Zwolle, in mijn vrije tijd lees ik graag een boek, mag graag een musical bekijken en in de zomervakantie maak ik een citytrip naar een Europese stad met als grote favoriet Londen.

Lianne Nijmeijer
Denise Zoet
Denise Zoetgroep 5/6, ma-wo

Mijn naam is Denise Zoet. Ik ben sinds schooljaar 2017 / 2018 met veel plezier werkzaam op De IJsselster als leerkracht van groep 5/6. Ik geniet van het lesgeven en in gesprek gaan met kinderen. Naast de cognitieve vakken vind ik vooral het sociale aspect heel belangrijk. Ik hoop dat ik een positieve bijdrage kan leveren aan het leren om jezelf te kunnen zijn in de maatschappij en op een goede manier om te gaan met de ander. Ik woon in Kampen met mijn man en mijn dochter en hecht veel waarde aan familie en vriendschappen. Een boek lezen, film kijken of gezellig op stap gaan met vriendinnen zijn dingen waar ik blij van word.

Denise Zoet
Noor Bos
Noor Bosgroep 7/8, ma-vr

Mijn naam is Noor Bos en ik werk al veel jaren met veel plezier in de bovenbouwgroepen van De IJsselster. In groep 7 het begrijpend lezen en studerend lezen goed onder de knie krijgen, zinsontleding en werkwoordspelling, ik word er nog steeds blij van als kinderen die leerstof gaan begrijpen, net als het vermenigvuldigen met breuken. In groep 8 natuurlijk de begeleiding naar een goede keuze voor het Voortgezet Onderwijs, het schoolkamp en de afscheidsavond! Mijn lijfspreuk: Geen vogel vliegt te hoog, als hij met zijn eigen vleugels vliegt. Met andere woorden, elke leerling kan zich in mijn klas, op onze school op zijn eigen manier ontwikkelen en groeien. Mijn passies buiten school zijn; lezen, theater, zingen, yoga en op vakantie graag naar Zuid- Engeland!

Noor Bos

Stichting Catent

    Onze school maakt deel uit van Stichting Catent. Het College van Bestuur van de Stichting vormt het bevoegd gezag van 34 basisscholen. Catent streeft naar de groei van de mens in al zijn facetten. Catent staat voor “ontwikkelen met passie”. Meer informatie, en tevens duidelijkheid over de bereikbaarheid van de stichting, vindt u op www.catent.nl.

Aanmelden nieuwsbrief